uneto vnilogo cv ok_klein

Onderhoud is erg belangrijk voor uw cv installatie. Een schone ketel verbrandt beter en levert minder schadelijke gassen. Bovendien is de kans groot dat de ketel minder efficiënt werkt als er gebreken en vervuiling optreden. De onderhoudsvoorschriften van de fabrikanten voeren wij uit om garantieaanspraken te garanderen. Rouwenhorst Installatietechniek voert het label OK CV voor veilig en zuinig stoken. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en werken met Energie Service Specialisten mogen onder dit label uw cv-ketel inspecteren en onderhouden. Alle info vindt u bij OK CV.

 

Nefit dealer – alle modellen leverbaar        Nefit_logo

NEFIT-Easy Nefit-Easy_iPad

ModuLine Easy  [Brochure] [Gebruikersinstructie] [Instellen met Android telefoon] [Instellen met Apple iOS telefoon]

Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement.
Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.

Op afstand te bedienen via uw smartphone en tablet en zelflerend (deze functie komt binnenkort beschikbaar). Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water.

Easy is eenvoudig te combineren is met cv-ketels van andere merken (mits voorzien van OpenTherm), dankzij de Easy Connect Adapter.

TrendLine-400x400-1_w134

Nefit Trendline HR-ketel

Brochure
Gebruikersinstructie

B0111P 0630

Nefit Topline AquaPower HR-ketel

Brochure
Gebruikersinstructie

 Picture 8301

ubbinkVeiligheid voorop: vervang uw rookgasafvoer.

Het vervangen van uw cv-ketel is een flinke investering. Vaak wordt uit kostenoverweging de rookgasafvoer niet mee vervangen. Dit kan u duur komen te staan: het afvoersysteem kan gevaar opleveren voor koolmonoxidevorming. Neem geen risico voorkom corrosie, rookgasafvoeren hebben een levensduur van 15-20 jaar.

 

 

enviline compleet enviline

EnviLine split warmtepomp   [Brochure]

Nefit EnviLine is de nieuwe norm in duurzaam comfort. EnviLine is een totaaloplossing die niet alleen zorgt voor aangename warmte, maar óók voor verkoeling in de zomer. Met 80% schone energie uit buitenlucht levert EnviLine een enorme besparing op. En dat zonder ingrijpende voorzieningen als een grondboring. Ook een aparte airco en een cv-ketel zijn niet nodig. Een gasaansluiting evenmin. EnviLine werkt op elektriciteit en is in combinatie met Nefit Zonnestroom tot 100% duurzaam.

In tegenstelling tot de meeste warmtepompen haalt Nefit EnviLine zelfs bij -20°C nog warmte uit de buitenlucht. Onder Nederlandse omstandigheden zal de warmtepomp dus altijd aan het werk zijn. Wanneer de warmte van de warmtepomp niet toereikend is, zorgt een ingebouwd verwarmingselement voor de rest.

Verkoeling in de zomer, zonder airco
De Nefit EnviLine warmtepomp kan zijn werking ook omkeren. Er is ‘s zomers geen dure, lawaaiige airco nodig. De vloerverwarming geeft in stilte koelte af. Door de gelijkmatige koeling heeft u bovendien geen last van tocht. Dankzij het grote vermogen van EnviLine kan hij zelfs bij hoge buitentemperaturen (tot wel 37°C) de binnentemperatuur terugkoelen tot aangename waarden. Met hoog rendement, dus uiterst energiezuinig

Belangrijkste voordelen:

 • Voor nieuwbouw en bestaande bouw (ook retrofit)
 • Warmte uit de lucht, geen grondbron nodig
 • Geen cv-ketel en gasaansluiting nodig
 • Tot 40% energiebesparing op verwarming
 • Forse verbetering EPC en energielabel
 • Koeling met hoog rendement
 • Royaal warm water (met Nefit boiler, accessoire)
 • Unieke plaatsingsflexibiliteit
 • Snel en eenvoudig te installeren
 • Onderhoudsarm
 • Uitzonderlijk stille buitenunit