instalcenter rouwenhorstVanaf 1 januari 2011 zijn wij aangesloten bij InstalCenter.
Bij InstalCenter vindt u niet alleen een uitgebreid aanbod op het gebied van verwarming, maar bij ons kunt u ook terecht voor sanitair, elektra en klimaatbeheersing. Daarnaast kunt u terecht voor advies, aanschaf en installatie.
Heeft u vragen over verwarming, wilt u een oplossing voor uw regendouche, welke airconditioning past het beste bij uw woning? Op deze en nog veel meer vragen geven we u graag antwoord en natuurlijk ook de beste oplossing. We bieden u de beste service!

Bad eruit, douche erin – in één dag

InstalCenter biedt in één dag een nieuwe doucheruimte, inclusief alle producten én volledige installatie voor € 3.795*. Wie ouder wordt, krijg vaak te maken met fysieke ongemakken. Een bad kan een waar obstakel vormen in de badkamer wanneer de instap om te douchen te hoog wordt. Gelukkig is er een ideale oplossing beschikbaar die het mogelijk maakt om in één dag een complete inloopdouche te maken.

Wat gaan we doen?

– Oude bad eruit: we slopen uw oude bad eruit en voeren het puin af. Het leidingwerk wordt op de nieuwe douchebak en kraan voorbereid.
– Nieuwe ruime douche erin: we installeren uw nieuwe douche, inclusief achterwand, douchebak, douchewand en alles afgewerkt met een luxe comfortabele doucheset. Uw nieuwe doucheruimte wordt in één dag volledig gebruiksklaar opgeleverd.

Hier leest u alle informatie…